O'SNACKS A/S
Nøgletal
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| O'SNACKS A/S | 05.03.2023 | - |
Adresse
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Nørrebrogade 98, 2200 København N | 05.03.2023 | - |
Branchekode
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 561110 Servering af mad i restauranter og caféer | 01.01.2025 | - |
| 561010 Restauranter | 05.03.2023 | 31.12.2024 |
Seneste vedtægtsdato
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Normal | 05.03.2023 | - |
Registreret kapital
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 400.000 DKK | 05.03.2023 | - |
Tegningsregel
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Selskabet tegnes af direktionen | 05.03.2023 | - |
Bestyrelsesmedlemmer
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Ashadur Jamman | 05.03.2023 | - |
| Sarah Karbon | 05.03.2023 | - |
Om virksomheden
O'SNACKS A/S er et aktieselskab (A/S) med CVR-nummer 43902792. Virksomheden blev etableret den 05. marts 2023 og har adresse på Nørrebrogade 98, 2200 København N.
Direktøren er Sarah Karbon og bestyrelsen består af Sarah Karbon, Ashadur Jamman og Rabab Karbon
O'SNACKS A/S befinder sig inden for branchen: Servering af mad i restauranter og caféer.
I det seneste regnskabsår (2024) havde O'SNACKS A/S et resultat på -119.021 DKK Resultatet før skat udgjorde -119.021 DKK, og egenkapitalen lød på 353.138 DKK Soliditetsgraden er på 69,94 % og likviditetsgraden på 327,54 %.
Stamdata
O'SNACKS A/S
Nørrebrogade 98
2200 København N
CVR
43902792
Virksomhedstype
Aktieselskab (A/S)
Stiftet
05. marts 2023
P-nummer
1029105339
Moderselskab
-
Branchekode
561110
Servering af mad i restauranter og caféer
Sekundær(e) branche(r)
Leasing af intellektuelle ejendomsrettigheder og lignende produkter, dog ikke ophavsretsbeskyttede værker
-
Telefon
-
Hjemmeside
-
Formål
Tegningsregel
Registreret kapital
400.000
Reklamebeskyttelse
Nej
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret
Roller
Bestyrelse
Direktør
Revisor
-