Stenbækhus Mad på Mols ApS
Nøgletal
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
IXBRL 2025
PDF 2024
PDF 2023
PDF 2022
PDF 2021
PDF 2020
PDF 2019
PDF 2018
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Stenbækhus Mad på Mols ApS | 10.03.2022 | - |
| Cibuz . Madstudie ApS | 14.07.2017 | 09.03.2022 |
Adresse
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Vestre Strandvej 7, 8420 Knebel | 15.02.2022 | - |
| Udbyhøjvej 144, 8930 Randers NØ | 14.07.2017 | 14.02.2022 |
Branchekode
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 562100 Event catering | 01.01.2025 | - |
| 562100 Event catering | 03.03.2022 | 31.12.2024 |
| 472900 Anden detailhandel med fødevarer i specialforretninger | 14.07.2017 | 02.03.2022 |
Seneste vedtægtsdato
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Normal | 14.07.2017 | - |
Tegningsregel
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Virksomheden tegnes af direktionen | 14.07.2017 | - |
Om virksomheden
Stenbækhus Mad på Mols ApS er et anpartsselskab (ApS) med CVR-nummer 38795295. Virksomheden blev etableret den 14. juli 2017 og har adresse på Vestre Strandvej 7, 8420 Knebel.
Stenbækhus Mad på Mols ApS beskæftiger 2 medarbejdere.
Direktøren er Tina Jensen.
Stenbækhus Mad på Mols ApS befinder sig inden for branchen: Event catering.
I det seneste regnskabsår (2025) havde Stenbækhus Mad på Mols ApS et resultat på 0' DKK. Resultatet før skat udgjorde 1' DKK, og egenkapitalen lød på 226' DKK. Soliditetsgraden er på 45 % og likviditetsgraden på 113 %.
Stamdata
Adresse
Stenbækhus Mad på Mols ApS
Vestre Strandvej 7
8420 Knebel
CVR
38795295
Virksomhedstype
Anpartsselskab (ApS)
Stiftet
14. juli 2017
P-nummer
1022662798
Branchekode
562100 Event catering
Legal ejer
info@stenbækhus.dk
Telefon
60525375
Hjemmeside
Formål
Tegningsregel
Registreret kapital
50.000
Antal ansatte
2
Reklamebeskyttelse
Nej
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret
Roller
Lignende virksomheder
Virksomheder i branche 562100 Event catering i Midtjylland