De blev etableret i 26. april 2016 og er af virksomhedstypen Anpartsselskab (ApS).
Deres bruttofortjeneste lå i 2023 på 3.190.701 DKK, mens den i 2022 var på 3.920.470 DKK. Sidste år endte resultatopgørelsen på -106.857 DKK.
De blev etableret i 26. april 2016 og er af virksomhedstypen Anpartsselskab (ApS).
Deres bruttofortjeneste lå i 2023 på 3.190.701 DKK, mens den i 2022 var på 3.920.470 DKK. Sidste år endte resultatopgørelsen på -106.857 DKK.
Årets resultat
-107’ DKK
Egenkapital
75’ DKK
Omsætning
-
Resultat før skat
-136’ DKK
116 %
-13 %
8 %
-
954’ DKK
3.191’ DKK
879’ DKK
914’ DKK
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
The Lab Kitchen ApS | 26.04.2016 | 09.01.2025 |
Adresse | Fra | Til |
---|---|---|
Vermundsgade 40B · DK-2100 København Ø | 26.04.2016 | 09.01.2025 |
Branchekode | Fra | Til |
---|---|---|
562200 Catering på kontrakt og andre restaurationsaktiviteter | 01.01.2025 | 09.01.2025 |
562900 Anden restaurationsvirksomhed | 26.04.2016 | 31.12.2024 |
Dato | Fra | Til |
---|---|---|
Opløst efter erklæring | 09.01.2025 | 09.01.2025 |
Normal | 26.04.2016 | 08.01.2025 |
Kapital | Fra | Til |
---|---|---|
50.000 DKK | 26.04.2016 | 09.01.2025 |
Beskrivelse | Fra | Til |
---|---|---|
Selskabet tegnes af direktionen | 26.04.2016 | 03.01.2025 |
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Mikkel Karstad | 13.12.2021 | 30.06.2023 |
Jørgen Meyer Hellum | 25.06.2020 | 09.01.2025 |
Emil Eskesen | 26.04.2016 | 13.12.2021 |
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Jørgen Meyer Hellum | 30.06.2023 | 09.01.2025 |
Emil Eskesen | 30.06.2023 | 09.01.2025 |
Shay Gabay | 26.04.2016 | 30.06.2020 |
Der er ikke registreret nogle observationer