Xoco Gourmet ApS
Nøgletal
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
PDF 2024
IXBRL 2023
IXBRL 2022
IXBRL 2021
IXBRL 2020
PDF 2019
PDF 2018
PDF 2017
PDF 2016
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Xoco Gourmet ApS | 15.02.2016 | - |
Adresse
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Rygårds Allé 104, 2900 Hellerup | 29.11.2018 | - |
| Rygårds Alle 104, 2900 Hellerup | 15.02.2016 | 28.11.2018 |
Branchekode
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 463600 Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer | 01.01.2025 | - |
| 463600 Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer | 01.11.2020 | 31.12.2024 |
| 702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse | 15.02.2016 | 31.10.2020 |
Seneste vedtægtsdato
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Normal | 15.02.2016 | - |
Tegningsregel
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Selskabet tegnes af en direktør | 15.02.2016 | - |
Om virksomheden
Xoco Gourmet ApS er et anpartsselskab (ApS) med CVR-nummer 37456853. Virksomheden blev etableret den 15. februar 2016 og har adresse på Rygårds Allé 104, 2900 Hellerup.
Xoco Gourmet ApS beskæftiger 2 medarbejdere og befinder sig inden for branchen: Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer.
Direktøren er Frank Homann. Xoco Gourmet ApS befinder sig inden for branchen: Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer.
I det seneste regnskabsår (2024) havde Xoco Gourmet ApS et resultat på -304.284 DKK Resultatet før skat udgjorde -304.284 DKK, og egenkapitalen lød på -12.551.123 DKK Soliditetsgraden er på -41,54 % og likviditetsgraden på 47,99 %.
Stamdata
Xoco Gourmet ApS
Rygårds Allé 104
2900 Hellerup
CVR
37456853
Virksomhedstype
Anpartsselskab (ApS)
Stiftet
15. februar 2016
P-nummer
1021162295
Branchekode
463600
Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer
frhomann@gmail.com
Telefon
-
Hjemmeside
-
Formål
Tegningsregel
Registreret kapital
50.000
Antal ansatte
2
Reklamebeskyttelse
Ja
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret