S. N. Hyo ApS
Nøgletal
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
PDF 2024
PDF 2023
PDF 2022
PDF 2021
PDF 2020
PDF 2019
PDF 2018
PDF 2017
PDF 2016
PDF 2015
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| S. N. Hyo ApS | 01.07.2015 | - |
Adresse
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Ikastvej 44B, 7361 Ejstrupholm | 19.02.2024 | - |
| Ikastvej 44B, 7361 Ejstrupholm | 22.10.2018 | 18.02.2024 |
| Ikastvej 44B, 7361 Ejstrupholm | 01.07.2015 | 21.10.2018 |
Branchekode
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 014620 Produktion af slagtesvin | 01.01.2025 | - |
| 014620 Produktion af slagtesvin | 01.07.2015 | 31.12.2024 |
Seneste vedtægtsdato
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Normal | 01.07.2015 | - |
Tegningsregel
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Virksomheden tegnes af direktionen. | 01.07.2015 | - |
Om virksomheden
S. N. Hyo ApS er et anpartsselskab (ApS) med CVR-nummer 36945761. Virksomheden blev etableret den 01. juli 2015 og har adresse på Ikastvej 44B, 7361 Ejstrupholm.
S. N. Hyo ApS beskæftiger 5 medarbejdere.
Direktøren er Jens Jørgen Hansen og Jacob Sig Treldal Hansen.
S. N. Hyo ApS befinder sig inden for branchen: Produktion af slagtesvin.
I det seneste regnskabsår (2024) havde S. N. Hyo ApS et resultat på 2.433' DKK. Resultatet før skat udgjorde 3.223' DKK, og egenkapitalen lød på 2.627' DKK. Soliditetsgraden er på 50 % og likviditetsgraden på 122 %.
Revisionen udføres af SAGRO I/S.
Stamdata
Adresse
S. N. Hyo ApS
Ikastvej 44B
7361 Ejstrupholm
CVR
36945761
Virksomhedstype
Anpartsselskab (ApS)
Stiftet
01. juli 2015
P-nummer
1020536159
Moderselskab
-
Branchekode
014620 Produktion af slagtesvin
Legal ejer
-
Telefon
-
Hjemmeside
-
Formål
Tegningsregel
Registreret kapital
50.000
Antal ansatte
5
Reklamebeskyttelse
Ja
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret
Roller
Bestyrelse
-
Direktører
Stifter
Revisorer
Lignende virksomheder
Virksomheder i branche 14620 Produktion af slagtesvin i Midtjylland