Restaurant SL ApS
Nøgletal
Beløb i hele 1000
DKK
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
PDF 2024
PDF 2023
PDF 2022
PDF 2021
PDF 2020
PDF 2019
PDF 2018
PDF 2017
PDF 2016
PDF 2015
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Restaurant SL ApS | 03.09.2025 | - |
BACCHUS ApS | 23.06.2021 | 02.09.2025 |
BACCHUS IVS | 16.09.2014 | 22.06.2021 |
Adresse
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Vestergade 5, 5000 Odense C | 30.08.2020 | - |
Vestergade 96B, 5000 Odense C | 16.09.2014 | 29.08.2020 |
Branchekode
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
561110 Servering af mad i restauranter og caféer | 01.01.2025 | - |
561010 Restauranter | 01.11.2014 | 31.12.2024 |
999999 Uoplyst | 16.09.2014 | 31.10.2014 |
Seneste vedtægtsdato
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Normal | 16.09.2014 | - |
Tegningsregel
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Selskabet tegnes af en direktør alene. | 16.09.2014 | - |
Om virksomheden
Restaurant SL ApS er et anpartsselskab (ApS) med CVR-nummer 36396024. Virksomheden blev etableret den 16. september 2014 og har adresse på Vestergade 5, 5000 Odense C.
Restaurant SL ApS beskæftiger 6 medarbejdere og befinder sig inden for branchen: Servering af mad i restauranter og caféer.
Direktøren er Stéphane Søholm Libourel. Restaurant SL ApS befinder sig inden for branchen: Servering af mad i restauranter og caféer.
I det seneste regnskabsår (2024) havde Restaurant SL ApS et resultat på -488.452 kr. Resultatet før skat udgjorde -490.195 kr., og egenkapitalen lød på 646.512 kr. Soliditetsgraden er på 39,27 % og likviditetsgraden på 222,37 %.
Stamdata
Restaurant SL ApS
Vestergade 5
5000 Odense C
CVR
36396024
Virksomhedstype
Anpartsselskab (ApS)
Stiftet
16. september 2014
P-nummer
1019767317
Branchekode
561110
Servering af mad i restauranter og caféer
Legal ejer
Stéphane Søholm Libourelinfo@restaurantbacchus.dk
Telefon
23370004
Hjemmeside
www.restaurantbacchus.dkFormål
Tegningsregel
Registreret kapital
40.000
Antal ansatte
6
Reklamebeskyttelse
Ja
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret