MEAT PACK ApS
Nøgletal
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Beløb i hele 1000
Resultatopgørelse
Balanceregnskab
Beløb i hele 1000
Balanceregnskab
PDF 2024
IXBRL 2023
IXBRL 2022
IXBRL 2021
PDF 2020
PDF 2019
PDF 2018
PDF 2017
PDF 2016
PDF 2015
PDF 2014
PDF 2013
PDF 2012
Historiske stamdata
Virksomhedsnavn
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| MEAT PACK ApS | 31.03.2011 | - |
Adresse
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Kødboderne 3, 1714 København V | 31.03.2011 | - |
Branchekode
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| 561110 Servering af mad i restauranter og caféer | 01.01.2025 | - |
| 563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv. | 01.01.2020 | 31.12.2024 |
| 561010 Restauranter | 31.03.2011 | 31.12.2019 |
Seneste vedtægtsdato
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Normal | 31.03.2011 | - |
Tegningsregel
| Navn | Fra | Til |
|---|---|---|
| Selskabet tegnes af en direktør | 11.07.2011 | - |
Om virksomheden
MEAT PACK ApS er et anpartsselskab (ApS) med CVR-nummer 33588844. Virksomheden blev etableret den 31. marts 2011 og har adresse på Kødboderne 3, 1714 København V.
MEAT PACK ApS beskæftiger 48 medarbejdere.
Direktøren er Djalaluddin Zaferan.
MEAT PACK ApS befinder sig inden for branchen: Servering af mad i restauranter og caféer.
I det seneste regnskabsår (2024) havde MEAT PACK ApS et resultat på 471' DKK. Resultatet før skat udgjorde 686' DKK, og egenkapitalen lød på -2.477' DKK. Soliditetsgraden er på -107 % og likviditetsgraden på 29 %.
Revisionen udføres af DANSK REVISION SØBORG, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB.
Stamdata
Adresse
MEAT PACK ApS
Kødboderne 3
1714 København V
CVR
33588844
Virksomhedstype
Anpartsselskab (ApS)
Stiftet
31. marts 2011
P-nummer
1031322290
Moderselskab
-
Branchekode
561110 Servering af mad i restauranter og caféer
Legal ejer
-
Telefon
-
Hjemmeside
-
Formål
Tegningsregel
Registreret kapital
80.000
Antal ansatte
48
Reklamebeskyttelse
Nej
Observationer
Ingen negative observationer er blevet registreret
Roller
Bestyrelse
-
Direktør
Stifter
Lignende virksomheder
Virksomheder i branche 561110 Servering af mad i restauranter og caféer i Hovedstaden