De blev etableret i 15. marts 2011 og er af virksomhedstypen Anpartsselskab (ApS).
Deres bruttofortjeneste lå i 2021 på 290.106 DKK, mens den i 2020 var på 179.906 DKK. Sidste år endte resultatopgørelsen på -867.035 DKK.
De blev etableret i 15. marts 2011 og er af virksomhedstypen Anpartsselskab (ApS).
Deres bruttofortjeneste lå i 2021 på 290.106 DKK, mens den i 2020 var på 179.906 DKK. Sidste år endte resultatopgørelsen på -867.035 DKK.
Årets resultat
-867’ DKK
Egenkapital
-787’ DKK
Omsætning
-
Resultat før skat
-867’ DKK
2 %
-6.162 %
-5.641 %
-
14’ DKK
290’ DKK
801’ DKK
14’ DKK
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Spicy India Food ApS | 11.05.2020 | 18.07.2023 |
CASA-MIA ApS | 05.05.2013 | 10.05.2020 |
RESTAURATIONSSELSKABET ANNO 2011 ApS | 01.04.2011 | 04.05.2013 |
Adresse | Fra | Til |
---|---|---|
Dronningensgade 61 · DK-1420 København K | 12.05.2020 | 18.07.2023 |
Nordens Plads 4 · DK-2000 Frederiksberg | 07.10.2016 | 11.05.2020 |
Kronprinsessegade 20A · DK-1306 København K | 09.05.2013 | 06.10.2016 |
Branchekode | Fra | Til |
---|---|---|
561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. | 01.01.2020 | 18.07.2023 |
683120 Boliganvisning, ferieboligudlejning mv. | 09.05.2013 | 31.12.2019 |
649900 Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n. | 15.03.2011 | 08.05.2013 |
Dato | Fra | Til |
---|---|---|
Opløst efter konkurs | 18.07.2023 | 18.07.2023 |
Under konkurs | 11.11.2022 | 17.07.2023 |
Normal | 15.03.2011 | 10.11.2022 |
Kapital | Fra | Til |
---|---|---|
80.000 DKK | 15.03.2011 | 18.07.2023 |
Beskrivelse | Fra | Til |
---|---|---|
Selskabet tegnes af en direktør | 05.05.2013 | 11.11.2022 |
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Wagasali Joshua Yasin | 11.05.2020 | 11.11.2022 |
Niels Bertelsen | 05.05.2013 | 11.05.2020 |
Christian Frederik Oxholm Sonne | 01.04.2011 | 05.05.2013 |
Navn | Fra | Til |
---|---|---|
Wagasali Joshua Yasin | 01.01.2021 | 18.07.2023 |
Wagasali Joshua Yasin | 01.01.2021 | 18.07.2023 |
John Peter Schmidt-Rasmussen | 30.04.2013 | 01.01.2020 |
Der er ikke registreret nogle observationer